Over Ka Motion

Met meer dan 35 jaar ervaring als professioneel danser, choreograaf en fitness coach wil ik een studio bieden die kwalitatief hoogstaande lessen verzorgt met veel persoonlijke aandacht voor de deelnemer. Ik wil een veilige omgeving creëren waar je kunt leren hoe je lichaam optimaal werkt en hoe deze langdurig fit en blessurevrij te houden. Met aandacht en plezier zal ik mensen helpen pijnvrij te leven en hun maximale potentie te bereiken.

Over Pilates

Jospeh Pilates is de grondlegger van deze bewegingstechniek gecreëerd voor betere gezondheid, lichaamshouding, ademhaling, flexibiliteit, controle en kracht. De apparatuur die hij gedurende de Eerste Wereldoorlog ontwikkelde hielp gewonde soldaten zowel fysiek als mentaal te revalideren. Nadat hij naar New York was verhuisd werkte hij nauw samen met Choreograaf Martha Graham in zijn zoektocht naar ergonomische beweging.

Zijn technieken, gecombineerd met mijn eigen ervaringen met dans, fitness, stretchen , beweging en ademhaling hebben ervoor gezorgd dat ik een veelzijdig pakket aan bewegingstherapieën tot mijn beschikking heb om mijn deelnemers te helpen en ondersteunen.

Joseph Pilates
Over Ka Motion

Waarden van Studio Ka Motion

 

Continue professionalisering

 

Continue professionalisering